Головна » 2014 » Липень » 9 » Ганьба з доставкою додому. Бразилія - Німеччина - 0:5. Кінець І-го тайму
00:10:07
Ганьба з доставкою додому. Бразилія - Німеччина - 0:5. Кінець І-го тайму

Перший фіналіст ЧС-2014 визначається вже сьогодні. Повтор фіналу Мундіалю-2002. Тоді бразильці реабілітувались за поразку з французами у фіналі першості світу-1998 і стали "пентакампеонами".

Сьогодні шанс на реванш мають вже німці. Бразилія без двох головних надій - лідер Неймар і капітан Сілва поза складом через травму і дискваліфікацію. Захист "селесао" і так не вражав, а тепер буде ще складніше. У чвертьфіналі Бразилія не дала колумбійцям багато шансів, але там був Тьягу.

У німецькому таборі все гаразд. Мануель Нойєр має за плечима вже 3 сухі матчі на цьому турнірі, Томас Мюллер - 4 голи, а Міро Клозе чекає на побиття знаменитого рекорду ... бразильця Роналдо.

Впевнена перемога над французами відновила віру в Бундесмашину, яка дещо похитнулась після важких ігор з африканцями.

За господарів перевага в очних зустрічах (+12=5-4, 39:24), могутній заряд публіки і меганалаштованість самих гравців. За Німеччину - злагоджений командний організм без втрат і не менше бажання порадувати націю. Що переважить, дізнаємось вже зовсім скоро.

Гол: Мюллер, 11, Клозе, 23, Крос, 24, 26, Хедіра, 29

Бразилія: Жуліо Сезар, Давід Луїш (к), Фернандінью, Марсело, Халк, Фред, Оскар, Данте, Луїс Густаво, Бернард, Майкон

Німеччина: Нойєр, Хьоведес, Хумельс, Хедіра, Швайнштайгер, Озіл, Клозе, Мюллер, Лам (к), Кроос, Боатенг

Категорія: Чемпіонат Світу | Переглядів: 452 | Додав: admin | Теги: фіналіст, Німеччина, Мундіаль, Бразилія, футбол, 5&0, розгром, ЧС | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar