Головна » 2014 » Липень » 9 » Це не сон Бразилія-Німеччина 1:7
09:20:56
Це не сон Бразилія-Німеччина 1:7

Господарі ЧС-2014 зазнали нищівної поразки і тепер зіграють лише у втішному фіналі за третє місце.

Повтор фіналу Мундіалю-2002 видався на славу. Тоді бразильці реабілітувались за поразку з французами у фіналі першості світу-1998 і стали "пентакампеонами". Тепер німці взяли більш ніж повноцінний реванш.

Захисту бразильців як не було. Що в перші півгодини, що взагалі. Та що там захисту. Півзахист гуляв на карнавалі. Воротар також поплив. Без Неймара в атаці проблиски були лише тоді, коли німці дозволяли. А дозволяли вони дуже мало.

У Бразилії було шансів навіть на 2 голи, але й Німеччина могла з 10 м'ячів накидати. Практично всі голи Бундестім прийшли з центру. Це не були прості голи, це був карнавал. Стіночки, паси на хід і розріз.

Німецька самба на бразильському пляжі. У всіх зонах опинялись лише німці, хоча попереду їх зовсім не було більше, ніж господарів. І це не тривіальні влучання, а справжнісінька феєрія командного механізму Бундестім.

Проти ночі (після 0:5 на 29-ій) на мить здалось, що все це сон, а перший півфінал буде десь завтра. Але це реальність. Кризова реальність бразильського футболу. Футболу, який залишився майже без особистостей. В якому Неймар у свої 22 може бути героєм і єдиним спасителем нації.

Після матчу традиційно буде багато сліз. Вони плакали навіть коли вигравали, а тепер ридатимуть дні і ночі. А ось сильніша команда повинна уникнути зайвої ейфорії - попереду Фінал. Справжній фінал, за перше місце. Де новий гольовий рекордсмен Мундіалів - 36-річний Міро Клозе - може забити свій 17-ий.

Голи: Оскар, 90 - Мюллер, 11, Клозе, 23, Крос, 24, 26, Хедіра, 29, Шюррле, 69, 79

Бразилія: Жуліо Сезар, Давід Луїш (к), Фернандінью, Марсело, Халк, Фред, Оскар, Данте, Луїс Густаво, Бернард, Майкон

Німеччина: Нойєр, Хьоведес, Хумельс, Хедіра, Швайнштайгер, Озіл, Клозе, Мюллер, Лам (к), Кроос, Боатенг.

Категорія: Чемпіонат Світу | Переглядів: 463 | Додав: admin | Теги: Німеччина, Бразилія, футбол, господарі, 1:7, ЧС, розгром | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar